Nuffnang

Thursday, April 28, 2011

Pangkor Laut Resort




nak gak bersantai kat hammock ni..sambil baca buku..wow..fantastic :D
(Note: Above pics, Mr. Google as usual :D)

Perghh, andai katalah aku balik cuti kat Malaysia nanti ni, antara tempat yang aku teringin nak pergi ialah Pulau Pangkor. Aku tak pernah lagi menjejakkan kaki kat Pulau Pangkor ni. Ala, pulau lain pun tak pernah gak kot. Kecuali few islands kat Kota Kinabalu e.g. Pulau Manukan, Pulau Gayana...hehe
Tapi, hati now lebih kuat nak ke Pulau Pangkor, PERAK. wink wink (sebab? hanya aku je tau LOL).
Aku nak stay kat Pangkor Laut Resort. Resort ni YTL punya rasanya. So, mmg agak exclusive and for sure mahal sikit. hehe tapi, xpelah, sesekalikan? apa salahnya. Ini B.E.R.A.N.G.A.N je ya. Mana tau aku balik Malaysia kan? bila plan nak balik? erm...W.I.N.T.E.R nanti. Oh, sangat rindukan Malaysia, the wheather, the foods :((
Tapi, itupun kalau jadilah..kalau my new Ambassador bagi cuti..ahakksss

4 comments:

De Mois said...

Lo..ingatkan memang dah balik tadi. Rupanya gambar je. Haha..SS nanti nak pergi tioman. Pangkor next time la

Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

nqr (qistina) said...

aku pon!!!nak lepak pulau.. tapi tak berani la pakai bikini kat malaysia.hahahahhaha

Ivo Serentha and Friends said...

My compliments for your blog and pictures included,I invite you in my photoblog "photosphera".

CLICK PHOTOSPHERA

Greetings from Italy

Marlow

Zara said...

De Mois: hehe belum lagi..ni berangan je..Tioman lawa!!!

Qis: kan? adui, really miss our country beb..(tu arr nak sgt posting kan? wkakakka),bikini? ala, pakai je arr bukan orang kenal kita..ahakkkss (kita kan duk oversea..wah statement..sure ada yang jaki je ngan aku ni..LOL)

Marlow: hi Marlow, i've visited your photoblog "photosphera". Nice pictures and blog too. btw, tqvm for visiting my blog :D

Greetings from Dublin
Zara