Nuffnang

Saturday, April 30, 2011

Movie Melayu - CUN

Baru habis menonton movie CUN lakonan Remy Ishak dan Maya Karin. Best citer ni. Filem komedi cinta yang pada aku best. Mengisahkan si Luna (lakonan Maya Karin) seorang pengacara dan wartawan bagi satu program or siaran yang diberi nama MELETOPS ala ala Melodi). Si Luna ni sibuk cari gossip, sebar sana sini bla bla bla. Akhirnya, diri sendiri yang meletops dek citer cintanya. Malas nak buat sinopsis, so, saper yang berminat silalah tonton ye...hehe
Apa yang pasti, nanti kalau balik Malaysia, mmg nak pergi tempat depa buat citer ni. Aku rasa kat Perlis...coz i can remember the bukit yang dekat ngan ladang tebu tu..hehehe..mana tau dapat bf cam Remy Ishak ni kat situ kan? ahakkkss

Nota Kaki:
Oh, tak sempat nak mandi parit kat Perlis tau. Syok je tengok ramai orang mandi kat parit tu tau...kenangan begitu menggamit perasaan. No more MELAKA...now main belah-belah UTARA jek..ahakkkss..nak lepak kat Ipoh, Perak...pekena nasi ganja, nak lepak Penang pekena nasi kandaq, nak lepak Perlis mau pekena laksa Utara..mau pergi Hatyai...la la la
Bilanya nak balik ni nak balik Malaysia Zara oiii...berangan jek arr tau..hehe

No comments: