Nuffnang

Friday, April 29, 2011

Misi mencari macaroons

Akhirnya pencarian macaroons aku telah berjaya. Dah macam orang mengidam ok aku ni. Lepas je kerja tadi terus ke Cocoa Atelier at Drury St., Dublin 2 (Berhampiran ngan Grafton St. & Asia Market). Dapat je apa yang dihajati, terus ke Chocolate Butlers Cafe nak pekena hot chocs plak. So,makan sekali dengan macaroons tu. Sedap macaroons ni. Nak kata manis sangat tak, just nice. Kiranya berbaloi arr beli...aku beli box of 8 jek berharga Euro 12.









3 comments:

Peri PiA said...

nmpk yummy,cantik pula tu

amick said...

kalau yang kat malaysia punya,huh mak ai manis giler..tu sekali jer makan pastu tak nak dah

Zara said...

Peri PiA: yes..mmg yummy..i suka sbb teruja with the colours...cantik je kan? btw, tq for visiting my blog :D

Dhira: tu arr, kawan aku pun ada ckp cam tu gak..manis sgt..but yang sini punya ok, just nice beb :D