Nuffnang

Thursday, April 28, 2011

Macaroons

Actually, aku dah lama sangat teringin nak makan macaroons ni. Since kat Malaysia lagi. Aku dapat tau ada jual kat Empire Subang tu. Tapi nak pergi tak terpergi pergi plak. Sampai dah kat Dublin ni pun masih tak merasa lagi macaroons ni. So, googled lah mana nak dapatkan macaroons ni kat sini. So, now dah tau kat mana ada jual and misi untuk mendapatkan macaroons ini akan bermula hari ini. Itupun kalau ada kelapangan and kerajinan. Tapi pada aku, nak seribu daya. NO EXCUSES TO DO ANYHING. Ahaksss
Sendiri nak makan kan? dahlah malas nak buat, so, beli je lah ye. Hehe


Pics: Mr. Google arr mana lagi :D

2 comments:

nqr (qistina) said...

maccarons ni manis yarabiiii... tak suka sgt la aku

Zara said...

ye ke beb? tapi nak gak try. dapat rasa satu pun jadi arr..hehehe