Nuffnang

Saturday, April 30, 2011

Kita minum dulu

Dari kat Malaysia lagi memang suka sangat pekena any coffee eg latte, cappuccino tak kira arr hot, cold or even ice blended especially kat Starbucks. Dah macam addicted. Bila sampai sini pun, pekena coffee kat Starbucks masih menjadi kebiasaan especially Starbucks ni cross the road je dengan Embassy of Malaysia, Ireland. Yang paling aku suka adalah frappuccino caramel coffee base. Sampaikan si Is pun dah terikut tapi dia ordered cream base arr :D



Frappuccino Caramel: one for me, one for Is :D



Kita minum dulu...dah macam model iklan Starbucks :P

- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments: