Nuffnang

Saturday, April 30, 2011

apa yang ditunggu setiap kali lewat petang Jumaat???

sekarang ni, tiap kali petang Jumaat je, aku, Is dan Atip pasti tertunggu-tunggu siaran ni. aku rasa, ramai lagi yang macam kami ni kot...especially yang dok abroad ni..bagi peminat pertandingan MAHARAJA LAWAK ni arr..and saper yang tahu ada rancangan ni kot..aku agak je tapinya...hehhe..Bila lewat petang kat sini, makanya kat Malaysia dalam kul 12 tengah malam. Biasanya mmg dah ada siaran bagi MAHARAJA LAWAK tu kat Youtube. Memang mengikuti arr siaran ni. Terhibur gak ar kan? x adalah hidup ni hambar je. hehheeh so, layan je lah k... :D



Setakat ni, yang aku rasa maintain the quality of performance ialah si JOZAN ni. Diaorang dua ni memang best arr. Lawak sangat ok!!! Dok ulang banyak kali lawak diaorang pun x apa. hehe
HIDUP JOZAN! yelah, nak mengundi SMS x dapatkan? so, undi kat blog je ahakksss

No comments: