Nuffnang

Thursday, March 10, 2011

my first Frap Caramel at Starbucks Ireland

Teringin sangat nak minum Frap..makanya, semalam ni aku ordered this Frap Caramel, kiranya it was my first Frap Caramel in Starbucks Ireland lah ni. Dulu kat Malaysia hampir tiap hari minum ni ok...pantang ada new frap, mesti try punya arr. Kalau kat sini, sejuk-sejuk minum hari-hari, apa dah x sayang badan ke? kekekke

Tengah menunggu frap siap, terpandang blackboard ni, rasa lawa plak, so apa lagi..amiklah gambo.. :D

No comments: