Nuffnang

Thursday, March 10, 2011

Movie Time


Last Sunday, aku, Is and Atip (my niece) menonton wayang ala, ala movie marathon gitu kat Cinema Parnell Street Dublin. First time bawak derang pergi tengok wayang. Sampai-sampai kat cinema, terus amik tiket that have been booked through internet kat machine. Just masukkan credit card, terus machine tu print the tickets. Jakun i ok. hahhaha

Bila je masuk kat dalam wayang, citer Gnomeo and Juliet 3D dah nak start, kami bertiga tanya sesama sendiri, mana nak dapatkan specs 3D. Tengok orang lain relax je. Xpun pakai specs 3D. Masing-masing buat conclusion mungkin skrin dah 3D, so xyah arr pakai specs lagi..wkakaka Bila citer dah nak start je, semua dok pakai specs 3D. Dah sudah, mana plak nak dapatkan ni? Aku terus pg kaunter tanya. rupanya kena beli. So, belilah 3 specs 3D. Ye arr kalau kat Msia kita kan kena sewa kat kaunter. adui, pengalaman tul arr :) Kartun Gnomeo and Juliet in 3D. Best! Is and Atip kata, beza 3D in Ireland and Malaysia. Aku x surelah plak bab tu..aku rasa sama je. hehe tapi kadang-kadang ni, bebudak alert lagi :)

Kartun Rango plak, filem biasa. Suka je derang ni tengok..aku siap boleh tertido-tido ok..hahahha
Suara si Rango ni, Johnny Depp, so mmglah best (wpun suara je pun..hahahha). Terus teringat time dia berlakon dalam citer Pirates of the Carribean. Best giler!




No comments: