Nuffnang

Friday, March 4, 2011

Movie No String Attached

Last Thursday, aku dan Aida ke Dundrum Town Centre untuk membeli hadiah bagi majlis Beramah Mesra PERWAKILAN Dublin...almaklumlah, aku sebagai Project Manager gitu..ahakkkss
Pas membeli belah, menonton movie "No String Attached" plak. Seriously, i don't like the words, "NO STRING ATTACHED" but i do love the movie. Sebab happy ending kot...hahhaha
Kiranya, ni first time aku menonton wayang di Dublin ni lah..mcm orang jakun je rasa..yelah kalau kat Msia dulu, wayang je arr keje aku, Alaq dan Is...adui, aku rindu saat itu..huwaaaaaaaaa





Citer ni mengisahkan lakonan Natalie Portman and the son of Bruce Willis, Ashton Kutcher ni yang berkawan just for having sex. Bunyi mmg macam siut...tapi at last, derang saling jatuh cinta...Si Natalie dalam citer ni ego giler, sebab dia takut nak bercinta kot...dia suka sangat suruh si Ashton ni cari orang lain, last2 bila si Ashton macam dah nak ada orang lain, dia macam orang giler...hehhehe menggagau x tentu pasai...

Moral of the Story:
Jangan ego!!! Kalau suka, katakan ya...nanti dah melepas ke tangan orang lain, anda yang merana..ahakkksss

3 comments:

Ayu Katerina said...

lama gila aku tk tgk wayang.. nk tgk gak la citer ni... ngan centa hati kekekekekekekeke

Zara said...

pg beb..cite ni besttt..tp kalau kat Msia byk arr potongg..ahakkksss

::myra:: said...

Btl jgn ego...hmm tp kne jual mhl..huu