Nuffnang

Monday, March 28, 2011

Go Green :D


Last Thursday, aku ke Homebase Lucan, Co., Dublin untuk membeli pokok-pokok hijau untuk diletakkan kat dalam rumah. Aku memang jenis yang suka tanam pokok-pokok bunga and any other plants lah kiranya. Sebelum berpindah ke Putrajaya last 7 years, aku merupakan seorang "pengusaha nursery" secara kecil-kecilan gitu. Kiranya, kalau aku tak pindah ke Putrajaya dulu, dah tentu aku seorang "pengusaha nursery" yang berjaya ketika ini. kekekeke
But, everything happens for a reason rite? :D (ye arr, kalau aku x pindah dari kampung ke Putrajaya, dah tentu aku juga x ada kat Dublin ni..hhehee)

kat ruang tamu


kat pintu masuk umah

kat bilik air

4 comments:

jelita78 said...

ohhhhhh i love your picks of plants..
sangat suitable ok!
u memang ada skill "pengusaha nursery bunga" yg berjaya.. hehe..

and that GST is gorgeous!!

Zara said...

tq tq u..itulah, ada skill ek?
btw, u perasan on the GST! kekkeke

jelita78 said...

of course!!!
beb, org buta pon bley perasan laa that GST !!
it has its own aura! chewaaahhh!!

Zara said...

yes, im agreed with u..the GST has its own aura gitu...hehe