Nuffnang

Monday, March 21, 2011

First time berbaju kurung ke tempat kerja

Sejak aku berada kat sini, aku tak pernah lagi berbaju kurung ke tempat kerja. So, last Friday, aku mengambil kesempatan pada cuaca yang kononya dah tak berapa nak sejuk ni dengan berbaju kurung ke tempat kerja. Balik kerja je, terus sms my niece untuk bergambo kat park dalam compound umah aku je. Perasan ayu gitu pics nya..Perasan je ok! ahakkksss




oh part bergambo gini, sangat memberi contoh yang tidak baik...mujur time amik pic ni, x ada Melayu ok..kalau ada, sure orang kata aku tak senonoh sebab berbaju kurung tapi melompat beria! wakakka (walhal, camera trick je ni..aku x lombat beria pun..kekekke)

4 comments:

jelita78 said...

hahahhaha
cayalaaa beb!!
hebat lompatan tu!!
u kena ajar i buat camera trick gak..maklumlaa, masa skolah dulu tak gheti lompat kijang ni.. hehehe

Ayu Katerina said...

kekekekke comei kan.. sesekali berbaju kurung mmg best.. aku pun lama tk sarung ni.. masih sejuk gedi!!

::myra:: said...

I nk posting jugak!!pastu snap pic kt lambang bintang waa...

SaHaNiMsofEa said...

mcm suasana hari raya lah! syoknye tgok gambar2 ni....:)