Nuffnang

Wednesday, March 9, 2011

BLACK SWAN



Aku nak sangat tengok movie Black Swan lepas tengok advertisement kat TV. Pergh, sure bestlah kan dalam hati..hati melonjak-lonjak nak pergi tengok...Then, pergilah jua akhirnya last week bersama Kak Hanum yang satu office ngan aku.

Wayang kat sini memang jalan terus je...no potong-potong..tapi seriously, aku x berapa nak faham citer ni, and aku rasa BORING! Frust gak arr sebab bila tengok trailer and advertisement mmg macam menarik giler..huhu

Tapi Natalie Portman sangat cantik and her natural beauty menambat hati!ahakksss

No comments: