Nuffnang

Friday, February 11, 2011

makan-makan di rumah (1st batch)

On Saturday, 29 January yang lepas, aku telah menerima kunjungan dari kawan baru aku named Nabil..Medic Student from Moscow yang akan balik Malaysia for good this June 2011. Lepas ni jumpa dia and his few frens kat Malaysia, dah kena panggil Dr lah...hehehe
Malam tu, derang dihidangkan dengan makanan kampung gitu..seperti nasi putih, ayam masak lemak cili api, sambal belacan, sayur campur dan ulam (kobis je..itu paling mudah..kekkeke).
Sangat meriah rumah time tu. Seronok je rasa...derang sampai jam 7.00 malam lebih kurang, makan-makan, pastu chit chat sampai jam 10.00 malam derang pun mau berangkat pulang as esoknya flight derang ke London jam 11.00 pagi.
Chit chat punya chit chat, rupanya Nabil and his two sibblings iaitu Najah and Najib ni their father was from Batu Pahat, Johor! Rupanya, Nabil and sibblings dan Mozek sama orang Banjar gitu..punyalah seronok.
Nabil and the gang ni rata-rata students yang amik medic & dentistry kat Moscow, Dublin and Jordan.
Si Is pun seronok time ni, yelah ada abang-abang yang dok layan dia main PS2..siap gelak sakan meriah abislah Is time ni...Hehehe
Dalam ramai-ramai yang datang ni, si Is boleh add si Najib dalam FB sbb dia kata muka Najib macam abang Zoey..lawak tul anak aku ni..Najib dah ada peminat cilik!

Mode: sangat happy time ni..rumah sangat meriah..nice knowing u all guys!

Nota Kaki: berambah kawan gitu..i likeeeee :D semoga kita dapat ketemu lagi..yang mana kat Dublin ni sure akan bertemu lagi..yang dah nak balik Malaysia for good, kita jumpa kat Malaysia jelah nnt k...


oh, tolong abaikan kotak2 di belakang itu ye..almaklumlah, kargo baru sampai..kekkeke

L to R:
Nard (Medic student Dublin), Azzam (Medic student Moscow), Najah (Medic student London) & Mozek (Medic student Dublin)

L to R:
Nabil (Medic student Moscow), Mozek, Miftah (Medic student Dublin) & myself


with Nabil (big brot yang ala-ala Jun Sang - Korean Actor gitu :D)

No comments: