Nuffnang

Thursday, February 10, 2011

anak bujangku :D

Amacam? dah besar kan si Is ni...sibuk dia nak bergambo cam gini..hehehe..nmpk mcm anak teruna dah..kekekkeke (time flies...he is now 9-year-old)

ni plak aku dapat time aku kat office..sebelum balik tu, tengok FB lagi, tup tup dapat message kat inbox..aku ingatkan dari saper rupanya anak sendiri..hehehe, sweet pun ada, touching pun ada...lately ni, dia suka macam ni, sikit-sikit dia buzz aku kat FB kata, "Mama, Is rindu Mamalah...muahhhsss"

Dah besar rupanya anak aku! hehehe

4 comments:

Mya said...

alahai.. so sweet la is :)

Zara said...

itulah Mya, semakin besar dia, semakin memahami aku :)
lucky to have him...Thanks ALLAH :D

Miss ORchid @ Nur said...

aloh aloh...touching nyeee..mesti rasa nk nitis airmata time tuh kan.. ;)

Zara said...

hi Nur, aah..touching je time tu..so sweet and i love him very much