Nuffnang

Wednesday, January 26, 2011

Sekolah, Chess & Is

Pagi tadi hantar Is ke sekolah seperti biasa. Datang kawan dia, named William ckp kat mak dia, Is beat Jack in chess, previously Jack was the best..but now Is is the best. Aku pun jawab, "oh really?" sambil tersenyum..bangga pun ada..

Alhamdulillah, walaupun x sampai sebulan Is kat sekolah John Scottus Junior School Dublin, nampak gayanya dia memang dapat sesuaikan diri..baru-baru ni, ada Spelling Test, dia dapat 25/25. Syukur sangat. Bila dah kat sini, Is diwajibkan amik Gaelic jugak iaitu Irish Language, ada test baru baru ni dia dapat 90/93. Alhamdulillah sangat...semoga dia akan terus cemerlang di sini hendaknya. Amin

Kata Hati:
Semoga kecemerlangan anakku ini akan berterusan ya Allah. Amin

8 comments:

Gyena Chobitz Armani said...

wah...proud of ur son...hope so dia akan lebih cemerlang & become the best student in his school...

Zara said...

tqvm Gyena. InsyaAllah doakan ye :D

De Mois said...

Waa..bagus2..hope terus consistent saja

Merevolusikan hidup dengan SuaraSendiri

.::Lynn::. said...

insyallah, amin

Zara said...

De Mois: hopefully begitu juga. Amin

Lynn: InsyaAllah, Amin..how's life? kim salam family

amick said...

budak2 cepat belajar kan? hihi lepas ni si Is mesti speaking london manjang :D

Zara said...

hehe..tu lah, budak2 mmg cepat belajar. x taulah speaking london ke tak..setakat ni x mmpk lagi...baru kot :D

intanz said...

:) bagus is..