Nuffnang

Tuesday, January 4, 2011

Pomegranate Noir Cologne by Jo Malone London

Semalam aku cuti sempena Bank's Holiday. so, aku, Is and Atip keluar ke City Centre bagi menjamu mata. Jalan punya jalan, aku pergi sekali ke Brown Thomas (one of the Mall yang terdapat kat Dublin ni). Dalam Brown Thomas, aku terperasan this cologne brand Jo Malone London. Aku pun spray lah Pomegranate Noir Cologne. Peh, aku yang memang hantu parfum ni dah sangatlah teruja. sebab baunya mmg sangat sedap. tapi x delah aku membelinya. Almaklumlah, azam tahun baru aku kan mahu berjimat cermat :D , lagipun parfums aku yang pada aku banyak tu...masih belum sampai lagi dari Malaysia. Bila pagi tadi aku pergi kerja, aku try lagi kot-kotlah masih ada bau cologne ni kat tangan aku ni, ada lagi baunya guys! Giler long lasting sey. Cologne je pun kan? Biasa cologne lain, dalam few hours je dah hilang bau...so, siapa2 yang berminat, silalah try di tempat anda masing-masing ye :D...daaa

Nota Kaki:
mmg dok usha this brand time aku pakai lotion kat Lounge British Midland (BMI) sementara tunggu flight dari London ke Dublin tempoh hari :D

Description from the website:
This iconic cologne is uniquely composed around an intensely fruity pomegranate accord that warms on the skin to reveal an incredible sensuality through the combination of patchouli, frankincense and spicy woods. Seductive and utterly compelling.


Pics and Info: Credited to Mr Google :D & http://www.jomalone.co.uk

No comments: