Nuffnang

Tuesday, January 4, 2011

Kellogg's Special K Bars

Bagi sesiapa yang suka sangat makan snacks or jajan yang boleh menggemukkan itu kerana dipenuhi dengan bahan pengawet, garam berlebihan, gula yang tak sepatutnya, u all guys should try this; Mini Breaks dari Kellogg's. i've tried this...sangatlah syok makan...hi fibre ni, so, tidaklah menggemukkan :D

yang ini pulak Kellogg's Special K Bars perisa Chocolate Chip. Selain dari chocolate chip ni, ada macam-macam perisa lagi tu, ada original, apple & pear, peach, peach& apricot dan fruits of the forest. Bagi sesaper yang nak body slim melim macam model kat iklan Kellogg's ni, silalah amalkan makan this Kellogg's Special K Bars ye! Kalau sesaper ada tengok Desperate Housewives the latest season, Kellogg's ni has sponsored the show. So, saper makan boleh jadi ala-ala pelakon Desperate Housewives kot! wakakakkaka

2 comments:

::myra:: said...

skunk kt dublin da jd dietary consultant...nice....hee..

Zara said...

hahhahaa...tu arr kan? dah i sorang sorang kat tingkat atas ni..sangap kejap..tu yang asyik nak makan je! so, kena cari makanan yang sesuai..ahakksss...saja share with u all :D