Nuffnang

Wednesday, January 5, 2011

Jalan-jalan Hari Minggu

Hari minggu lepas aku,Is and Atip ke Dublin City Centre sbb ada few things yang perlu dicari untuk umah.Almaklumlah kontena barang2 makanan dari Msia x sampai2 lagi. Selain tu,sbb aku teringin sgt nak makan crepes..Kami bertiga naik bus saja..






Mana bus ni??


Our fav place for the crepes in Dublin (si Is nak gak pakai seluar dia yang dah singkat ni..adui,kelakar je)


Cappucino


Crepe yang nampak macam roti canai..hehe


Minum dulu :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Shrewsbury,Dublin,Ireland

No comments: