Nuffnang

Wednesday, January 5, 2011

Hasil penyopingan

Setiap kali keluar berjalan tak kiralah ke mana pun,mesti akan keluar duit kan?tak kiralah untuk beli makanan ke, beli minuman ke mahupun untuk pergi membuang air (bagi certain places). Kalau pergi window shopping pun,pasti akan terjebak jugakkan?Apatah lagi kalau hajat dihati ke shopping complex mahu membeli belah..mesti ntah apa-apa lagi yg kita akan beli..especially PEREMPUAN! Kan???byk plak mukadimah aku kan?hehe.berbalik kepada tajuk entry ni,maka aku paparkan di sini hasil penyopinganku di hari Isnin yg lepas..kat sini cuti sempena Bank Holiday.


Sling bag Zara yg dibeli dengan harga €19.90 aje.



Boot Zara yg dibeli dengan harga €29.90 :)







Aku beli satu set corak ni dengan table clothnya,dulang,coaster dan placemats designed by this lady named Llewelyn-Bowen..(aku pun x kenal sape..tapi macam exclusive gitu..hehe)



Shower cap yg bukan pakai buang dibeli dengan harga €2.50

Ini adalah antara hasil penyopinganku pada hari itu :)

Sekian sahaja,daa..

No comments: