Nuffnang

Saturday, December 25, 2010

sesampainya di Dublin

pic ni sebelum nak naik flight ke Dublin dari London...kat Heathrow Airport

Sesampainya di Dublin on 5th December 2010 (Sunday, kami terus dibawa ke tempat penginapan kami di Stephens Hall Hotel...we were staying at Premier Suite for 5 days...siap dengan dapur...seronok je sbb dapat masak! pas je letak our luggages kat hotel, terus pergi lunch ngan my EO, Kak Lila (PA yang aku ganti kat MW Dublin dan juga one of the local staff/LRS named Ed) kat restaurant yang ada kat one of the mosque in Dublin ni..pekena masakan Pakistan! sedap..lepas makan je, terus pergi beli lauk-lauk mentah untuk stok kami lima hari di hotel...time tu kat Dublin lagi sejuk dari London..beku kami! Is lah paling suka bila tengok snow kat Dublin ni lagi tebal dari di London.. :)


muka kepenatan



terus je si Is main game setelah sekian lama tak dapat main game dia ni!

No comments: