Nuffnang

Saturday, December 25, 2010

putih = sejuk



pics taken from my house
i heard, the Irish said this is the worst winter after 40 years in Ireland..yelah, all this while, mana ada winter sangat kat Ireland ni..ciput je...hehhee..(sbb tu before this, sled x ada jual kat sini..now semua tempat sold out ok!). all this due to climate change, global warming arr ni..huhu..
dapat rasa and tengok snow ni, memula je arr best...dapat main snowlah, dapat rasa snow ni lah..hehhee..pastu, nak mengharunginya? peh...amat mencabar ok..seperti aku ni yang berjalan kaki ke tempat keja...bila snow baru turun mmg lah best, kalau jalan atas snow pun ok lagi..tunggulah bila snow ni jadi black ice..bila ice tu dah licin macam jalan atas cermin..peh...kalau jatuh tu mmglah perkara biasa..hehheehe...(aku pun penah jatuh sekali hari tu..mujur orang x nampak sey...kalau idak, MALU bagi aku yang baru sampai kat sini..hehehe).

5 comments:

SaHaNiMsofEa said...

Best Giles Zara! Jelousi ngan ko..brpa lama kat Dublin?

Zara said...

ala Hanim, x mau arr jelos..nnt ajak yr hubby k..depends on Ministry berapa lama.

SaHaNiMsofEa said...

Nak gak jelous...tp jgn risau jelous aku ni open minded punye jelous.. Baik aku bgtau terus terang dari kutuk blkg mcm 1/2 org..ok gak tu ajak hubby..tp dlm proses nak ajak hubby tu kena tabur bunga 1 bilik then wat candle lite dinner, baru boleh kot!

SaHaNiMsofEa said...

Meaning..skrg ni ko x tau la brapa laMa kat sana..story la apa yg menarik kat Dublin! Nak gak tgok tempat keje Zara kat sana..

Zara said...

Hanim, byk lagi entry x buat ni..hehehhee..ttg my workplace etc..tunggu ye..