Nuffnang

Thursday, December 23, 2010

~ i'm just curious ~


I just noticed that SOMEONE has blocked me in Facebook. Yes, mmg hak dia untuk blocked. Tapi, tersangatlah hairannya aku ni, am i done something wrong to you? kalau aku ada salah, please, do tell me. which aku mmg amat yakin, aku langsung x ada masalah dengan dia...dia blocked tu satu hal lah...pastu, now dia baik ngan hampir kesemua kekawan baik aku di Malaysia nun...yang aku sgt x kisah ko nak baik ngan saper...apa motif ko, yang ko blocked aku and ko baik ngan kekawan baik aku..pelik sungguh lah ini olang...itu lagilah menambahkan my curiosity...

one of my fren asked her, ada ke blocked aku..the answer is NO..come on girl, nak MENIPU tu pun agak2 arr..INVESTIGATION has been made..YES, CONFIRMED! This person has blocked me...btw, aku x rugi apa pun kalau ko blocked aku...just, be yourself...ko mmg x boleh jadi macam aku...(nupw ok itnag tapmet uka...opsss) ataupun apa masalah ko sebenarnya ek? ko rasa yang aku ni your rival ke??? pls...tolong huraikan kebuntuanku ini...

Nota Kaki: [ for her: come on girl, be matured k..i'm just nobody untuk ko anggap aku ni rival ko..huhu...sgt tak suka perasaan camni.. :( kekawan cam biasa kan bagus ]


9 comments:

SaHaNiMsofEa said...

org mcm tu namanye dengki dgn kita..or maybe jelous dgn cara hidup kita..apa yg perlu kita buat, pekak kan telinga n just do whatever U want to do..

sebelum terlupa...remember me zara? I jumpa ur blog dari blog lynn...seronok tgok life zara..I dari PA now fulltime housewife..I don't know..I'm happy with my life but sometimes miss my job b4..

Zara said...

salam and hi SaHaNiMsofEa...itulah, i just heran je...so far, i rasa, i mmg x ada masalah ngan that girl...tp, ntahlah..mungkin dia x suka i...i just dont...im trying to remember u...have u met before? mana u kenal i ek?

Blue Roses said...

z, sila abaikan org ittew.... lantak le kat die....

SaHaNiMsofEa said...

eh zara! ni hanim dulu PA En Nizar from inspektorat DCA! I ingat U dulu couple dgn 'tuuuuuuutttt'.......hahahaaa...dulu punye cite laaa....

jelita78 said...

lek laa babe..
u tak rugi aper aper kan?
maybe sbb dia nak ngumpat ko ke, ngutuk ko ke dalam fb dia, tu yg dia block tu.. takut ko nampak / kantoi.. pengecut laaa namanya tu..
lebih baik ko takyah tahu..
ko tak rugi apa-apa..
dapat hidup bahagia..
takde bende nak sorok..
biarkan luncai dgn labunyaaa.. biarkannnnnn..
wahahahhaa

Zara said...

Hanim...u look so different..hehehe..ttoooottt, itu citer lama...nice meeting u di alam maya :)

Zara said...

Ernie: mmg aku abaikanlah ni..just pelik bin ajaib je beb...apa motif dia sebenarnya? bikin gue tertanya2 saja bah..ahakkssss
camana ko and baby and Nurin? hopefully semua sihat..miss u babe!!!huwaaa

Zara said...

jelita78: betul gak tu...oklah, biarlah si luncai and labu labinya..kekekkeke

Ayu Katerina said...

yg penting ENJOYYY!!!