Nuffnang

Friday, December 17, 2010

Farewell...

Kat Wisma Putra ni, PAs akan posting abroad...of course, bukan PAs je..officers juga..so, aku ni, selalulah attend any farewell yang dibuat for the PAs yang akan posting...just having lunch together, chit chat sikit, gossiping sikit (ala-ala mengumpat..hahaha), etc..kat bawah ni ada pics for the latest farewell i have attended..but, obviously, not my farewell...huhu

L to R: Rohani (pg Lebanon), Qistina (time ni x tau lagi dapat pg mana...but now she's in Warsaw, Poland), new PA (i cant remember her name), Sue, Linda (belum due for posting) & aku

L to R: Kak Niza (nak pg Pakistan), Hidia (baru balik Prague), aku (time ni xtau dpt pg mana), Kak Asnah (nak pg Washinton) & Sue (belum due for posting)...time ni, semua pakat amik berkat nak bergambo sebelah ngan Kak Asnah sbb nak amik berkat supaya dapat posting ke Washington..kekekeke (termasuklah aku!!!)

aku bergambo ngan Kak Ina yang ke Iran

L to R: Sue, Linda, Hidia, aku, Farah (pg ke Singapore) & Rohani


Kata Hati:
sedeyh...x dapat attend farewell for my farewell!!! rindu kekawan baik aku yang kat Malaysia...dan kat Taiwan gak..dan kat Poland gak...


3 comments:

De Mois said...

Nk tumpang tnye, Zara krje kt mne ni?? haha..sori kalo da ad kt profile. Sj nk tnye gak

Ayu Katerina said...

aku juga rindu nk makan beso ngan kamu.. ;) hehe mcm tk sabar pula nk naik kapal terobang dari taiwan shoot ke eropah sekejap.. wahhh feninggg!!

Zara said...

aikk...x kan terobang dari taiwan ke eropah sekejap je kot? kkekekeke