Nuffnang

Friday, November 5, 2010

my new shoe rack

aktiviti pagi tadi, ke office sat sbb ada urgent letter to be sent out. pastu, ajak Linda breakfast kat Warisan sbb dah lama giler teringin nak makan nasi lemak berlaukkan paru di Warisan itueww..then, ke hantar tapau breakfast kat umah for my fren, Camelia and my son, Is..dri rumahku, terus ke Puchong rumah Kak Sara Tailor untuk amik baju2 tempahanku yang banyak itu..sampaikan aku x ingat aku ada beli kekain tu..hahhaha. dari Puchong ke Sri Kembangan untuk mencari shoe rack. x ada yang berkenan, terus ke Bangi plak...cari punya cari, berkenan shoe rack di atas. shoe rack sampai jam 10 malam tadi. dah letak hampir semua kasut2 ku & Is, tapi, still x muat nie!!! i think i need another one...erm. perlu beli lagi ke tidak???

No comments: