Nuffnang

Tuesday, November 2, 2010

Official Visit to Malaysia of H.E. Hillary Clinton :D

dari pagi tadi kami satu office dok bz buat preparation on the Official Visit of H.E. Hillary Clinton to our office in Putrajaya...Americas Desk lagilah bz gamaknya..hehehehe
While our Foreign Minister and H.E. Hillary Clinton were having discussion in our FM's room, kami beramai2 di luar...bila habis je, kami pun nak amik pics..tup tup, H.E. Hillary salam aku as I was the nearest person to the door!mak aiiiii..time tu plak, all the photographers standby dalam Meeting Roommmmmmm...our FM said to us, "U should get the photographer standby"...
aduiiiiiiiii, bukan senang ohhhh nak dapat salam ngan beliau...huhu..She was so nice and friendly...masih lawa walaupun dah berumur sikit..sedey sbb x ada pic aku salam ngan dia..huhu :(

Kata Hati: I should bring my DSLR!!!ada yang ckp, susah nak salam ngan H.E. Hillary Clinton sbb, US Secret Service je dah berapa ramai keliling beliau..tp, tadi line clearrrrr abissss...huwwwwwwaaaa

2 comments:

Ayu Katerina said...

sangat jeles kekekekkkeke mmg dia lawa la... glowing dari korang hahahhhaa

Zara said...

yelah..nama pun politician beb..US mari plak tu..kekekekek