Nuffnang

Sunday, October 3, 2010

seharian bersama Linda...

Sebelum cuti sempena menyambut Aidilfitri hari tu, aku x berkesempatan untuk service keta kesayanganku itu. Makanya, aku mengambil kesempatan service keta setelah balik dari KK hari tu. So, aku minta tolong Linda untuk ambil and hantar aku semula ke tempat service. Pergi hantar keta time dah nak lunch, pastu, terus ajak Linda lunch kat Restoran Cempaka Rimba di PKNS Bangi.







Lepas dah lunch, ajak Linda cari Tupperware Stokist area Bangi or Putrajaya. Call HQ Tupperware, receptionist tu kata, ada kat Putrajaya. Bergegas plak ke Putrajaya. Aku memborong sakan...hehehee..at first, nak guna ID Kak Nony..x boleh guna plak..so, si Linda minta nak guna ID one of the customer kat sana.. ada sorang kakak ni, x mau bagi..kawan dia plak offered..apa lagi, gunalah..hehehee..siap dapat 25% gitu..byk tu..kan? rezki..bukan apa, malas nak jadi member..nak beli sesaja..kata Linda, good investment for posting..ye ke Linda? hahhahaha..Tupperware ni, boleh pakai lama..macam her mum guna since she was in Form 3..now she's 31..gile lama tu..so, apa salahnya kan? hehehehe


Petangnya plak, pas abis keja, p amik keta semula. Then, kami dua pergi minum2 plak kat McD Bangi...I'm lovin' it..Reallyyyyy!



To Linda: many thanks ek tolong gue hari tu..really appreciate it dear :D

No comments: