Nuffnang

Monday, October 4, 2010

berakhirnya latihan tenis persendirian Is...

Naik je sekolah lepas cuti raya hari tu, si Iskandar telahpun menamatkan sessi latihan tenis persendiriannya bersama Coach Anwar. Alhamdulillah, lepas ni, Is boleh join group bersama dengan budak2 lain kat Kajang Country Heights every Sunday, 9 to 11 a.m. Before this, personal training dia bersama Coach Anwar adalah every Monday @6.00 p.m. di Palm Garden Hotel, Putrajaya. Memula dulu tu, dia x mau. During first training tu, dia dah suka plak bermain tenis. Bak kata orang, x kenal, maka x cinta...heehhehee. Bukan nak suruh dia jadi pemain tenis profesional, memadai dengan dia ada satu sukan@permainan yang dia suka dan boleh bermain dengan baik :D. InsyaAllah.







No comments: