Nuffnang

Friday, September 3, 2010

SPANX - The Celebrity Slimming Secret!

so, sesaper yang perasan DIVA or CELEBRITY tu...bleylah try this SPANX k..hehhehee..sorry, just kidding...actually, this SPANX mmg sangat2 selesa dipakai, lembut and yang paling penting..MURAH! aku pernah beli TRIUMPH..dahlah keras, MAHAL plak tu..

(pics: googled)

aku baru je beli this SPANX Higher Power from Shopping Queen blog: http://www.shoppingqueen78.blogspot.com/ (kalau x bley buka this link, kena type sendiri ek)
first time pakai je, aku punyalah suka..apa yang patut di"hide" tu, mmg x kelihatanlah..aku terus dok canang kat kakak aku and few frens of mine...info yang baik, bagus..kita sharelah kan? kakak aku terus suh aku belikan juga...dengan aku sekali beli lagi satu...at least boleh pakai silih ganti kan? hence now, i got nude and black in colours...sgt happy!!!

No comments: