Nuffnang

Wednesday, September 22, 2010

Iftar di Madam Kwan lagi bersama Kak Nony

6 September 2010 bersamaan dengan 27 Ramadhan, last minute plan, aku ke KLCC bersama Kak Nony untuk berbuka...we decided nak berbuka lagi di Madam Kwan...Kak Nony sampai dulu, so, dia pg ke Madam Kwan untuk dapatkan seats for us...aku sampai2 je, waiter tu suruh masuk...Alhamdulillah..rezeki..kiranya, aku x adalah lama menunggu..time tu pun baru je berbuka..aku ordered assam laksa ajer, while Kak Nony ordered chicken chop..

pas berbuka je, dok ronda2 KLCC..apa lagi, masuk butik Chanel lah, Fendi lah, saja dok window shopping..hehheehe..pastu, tersangkut kat Isetan..Kak Nony dok usha make up Bobbi Brown, aku plak dok usha Chanel cosmetics...hehehe..so, adalah few items yang aku dok berkenan..x lama pas tu, Kak Nony pun join aku usha Chanel cosmetics..apa lagi..bila kami dah berdua..mcm2lah dibelilah..masing2 x boleh tengok apa yang masing2 beli..taste kami dua mmg sama..(Ayu Katerina..akhirnya, aku jumpa seseorang yang sekepala, sehati dan sejiwa mcm ko! aku syukur sangat..adui, touchinglah plak pepagi ni..huhu)..ada lagi lipstick yang berkenan time tu, tapi, x adalah stok plak..

inilah hasilnya :D



4 comments:

Ayu Katerina said...

hehe good good.. at least ko tk la windu aku sgt.. selepas kita gila shopping masa raya cina tu hari.. baper riban kan aku masa tu.. hihihhihi insaf kejap... next chinese new year boleh sambung kegilaan soping spt itu lagi.. tunggu aku balik :P

*cam lain sket la muka ko skrg apsal eh hihihhihi

Zara said...

hahhaha..ok..ok..aku tunggu ko ek..

*lain cam ne tu ek? hehehehe

Ayu Katerina said...

cam roncing2 gitu.. ke sbb ko mekap lebih sket? tp lawalah..

Zara said...

make up lebey byk kot..hahhahaa..