Nuffnang

Tuesday, September 28, 2010

4th Syawal 1431H

my brot, Ramlee, his wife, my niece and I ke JB on 4th Syawal tu..semua dah tahap kebosanan. Nak pg beraya umah kengkawan, ramai yang keluar beraya gak..last2, we all keluar. Cadang2 mau pekena pizza setelah few days makan lauk raya.

amik gambo dulu sebelum kuar...syok sendiri! ahakksss


mmg bercadang2 nak ke Singapore time tu aku ni...nak jumpa kawan lama and sedara mara di sana..nama pun raya kan? ahakkksss..last2, x jadi..cam malas plak sbb nak kena naik bus..hehehhe

last2, ke The Zon, Kompleks Bebas Cukai Johor Bahru saje..hehhehe

x beli apa sangat, just CHOCOLATES..lebihnya window shopping :)

pastu, we all makan kat sini..apa nama tempat ni, x tau, tapi dekat sangat dengan Thistle Hotel, formerly known as Hyatt Hotel Johor Bahru :D

sotong kangkung..lama dah teringin makan ni :)


yong tau fu

pas makan, terus ke Jusco Taman U...window shopping gak...then, pekena Starbucks :D


my niece, Ira

pastu, terus je balik ke Pontian...sampai je umah my brot, terus zzzzz....

3 comments:

Ayu Katerina said...

ini yg masa tu bersms bagai dgn laki aku tu kan hehehehe

Zara said...

hahahaha..siap tulis "lap u, muahhss bagai"..gue mati2 ingat ko..

Ayu Katerina said...

hhihihhi ha ah.. lawokkku