Nuffnang

Friday, August 27, 2010

Khamis, 26 Ogos 2010 - 16th Ramadhan

plan asal, aku patut berbuka ngan Hidia, Linda kat Alamanda..dek kerna kepenatan seharian di office dengan pelbagai programmes yang telah berlangsung di office, bila balik je umah, aku tertido..lagi sejam nak buka, Linda, Hidia called me and they decided to tapaukan for me and berbuka kat umah aku sajork...kedatangan mereka dialu2kan memandangkan aku mmglah sangat x larat nak kuar..pas berbuka, si Hidia suh Alia (anak dia) amik gambo kami bertiga..kenanganlah katakan..hhehee
pas tu, depa dua ajak aku p Alamanda..makanya, aku, Is, Linda, Hidia and Alia ke Alamandalah :D

( L to R: Hidia, Linda & myself)

2 comments:

Ayu Katerina said...

lenkali soh hidia masak.. dia terer buat rendang

Zara said...

mmg dah suh dia masak next time..dia kata, dia masak no hal..tp basuh pinggan and siap ngan kemas we all kena wat..we all x kisah...hehehee