Nuffnang

Thursday, August 5, 2010

Kaftan Chiffon

image taken from www.my-nobella.com

lawakan kaftan ala dress ni? aku sangat teruja...dulu time ke Bandung kat Pasar Baru ada satu kedai ni jual kaftan jenis kain chiffon ni, lawa, lembut...aku mmg nak beli, tapi at last buat keputusan nak cari benda lain dulu..bila nak cari balik kedai tu, x jumpa!!!!sedih giler ok..pastu, semalam aku googled on kaftan chiffon, terus terperasan this image..peh, sangat lawa and aku sangat teruja..terus ke website nobella www.my-nobella.com tengok address this shop...kat Shah Alam berdekatan dengan Concorde Hotel..aku siap called the tailor..mmg nak kena serbu!!!!hehehehe

4 comments:

Azli Razali said...

jom lah komen

Zara said...

en Azli: jom lah komen? u meant, in your blog?

mizzura said...

so dah serbu..amacam...cantik ker..?

Zara said...

mizzura: x serbu2 lagi pun ni..sangat bz lately ni, btw, tq for visiting my blog :D