Nuffnang

Monday, June 21, 2010

Movie Sex and The City 2 (two thumbs up)



Last Friday, Kak Nony & I ke Pavillion sebab nak poie nonton movie Sex and The City 2. (SATC)..dek kerna mmg minat sgt ngan SATC the series, kami siap sanggup tempah tiket Gold Class kat situ..wpun kami duk depan skali, sbb tiket abis, kami amatlah berpuas ati dengan citer ni..dok gelak sepanjang movie tu berlangsung..mmglah msg yang disampaikan kurang berbanding dengan series SATC yang lain, tapi, kami berdua really enjoyed it! arggghh..cant describe our feeling bila abis nonton movie SATC 2 ni..time we all tengok ni, rata2 minah2 salleh je yang ramai..umur dalam lingkungan our age arr..30an gitu..mesti depa ni pun cam kami gak..jenis yang mengikuti SATC ni..hehehhee (see, i tetap sedar i tua..! ahakkksss)






Nota Hati: sangatlah happpppyyyyyy pas abis nonton this movie!

3 comments:

Leen said...

Yeah! Rite rasa seronok rasa nak senyum je peh tgk cerita ni. Rasa mcm 'WOW!'

Zara said...

betul tu Leen...nak tengok lagi!!!!

nn said...

bestnyaaaa. nak tengok cerita ni tapi member semua kerja. -_-