Nuffnang

Wednesday, April 21, 2010

Score A Programme System

Is dengan tekunnya sedang buat tests kat Score A Programme System..sebelum ni, aku ada masalah kelembapan untuk mendapatkan result pas si Is ni buat the tests kat Score A ni...nak dapatkan satu result pas buat test pun punyalah berjam aku tunggu..so, aku jadi cam bengang giler..mungkin sbb internet line (broadband) aku ni cam hampeh..tapi, setelah my sis bagi tips camana nak dapat result Score A ni ngan cepat, aku amatlah bersukacita...Tipsnya adalah; setelah selesai buat sesuatu test kat Score A ni, summit the test agar dapat result then, immediately press F5, selang few seconds, result on the test will be appeared on the computer screen...mudah dan cepat! Selamat mencuba bagi pelanggan Score A Programme System ni ye :D

2 comments:

Nini Aziz said...

rajinnya... my step dotter lak lgsg tknk sentuh buku.. poning pala ni.. n i br prasan u sebaya i upanya.. score A ni utk form 1 pun ada kan.. cuma takut bersawang kot dia tknk wat..

Zara said...

nak kena paksa gak my son ni buat u..hehehe..kalau x, dia buat donno jek..Score A ni smpi SPM rasanya..u try buat teman yr step dotter ni buat Score A..sure dia lagi berminat..coz ada peneman :D