Nuffnang

Monday, April 5, 2010

penghujung cuti sekolah yang lepas

Penghujung cuti sekolah yang lepas iaitu Hari Ahad, 21st March yang lalu, aku ke Melaka sbb amik si Iskandar kat sana. Kakak aku ambil Is dari umah neneknya di Batu Pahat. Dah alang-alang kakak aku nak ke sekolah anaknya di Kolej Yayasan Saad, Melaka, aku minta tolong dia sekali untuk bawa Is, so that, aku x perlulah ke BP :D..
sebelum amik Is tu, aku singgah sat kat Mydin Mall and I was having lunch @Rasa Village...makan nasi campur dan juga asam pedas Melaka..the rasa? bolehlah :)




pas dah amik Is, kami ke Taman Buaya..setelah berapa kurun aku x menjejakkan kaki kat situ, hari tu, dek kerana si Is tu nak poie sangat, tu yang masuklah gak..layankan ajer..hehehehe
kat sana, selain dari tengok buaya2 ni, kami tengok cermin ajaib!!! mcm2 cermin ada..ada cermin yang bley buat badan kita gemuk gedempol, kurus melidi, tangan terbagi dua, etc...giler lawak siut!
selain tu, kami siap masuk ke "Universal Studio" tapi versi Taman Buaya lah..hahhahaa...but yet, we still have fun..bantai gelak jekkk time we all naik train yang akan melalui kawasan kononnya ala Jurassic Park...dinasours kat situ mmg melucukan ok!!! (come on The Management of Taman Buaya Melaka, u all guys, really have to do something ok!!!huhu)















9 comments:

Ayu Katerina said...

ko ingat tak kita p tgk boya masa kursus PA tahun 2007 hahahahahahahahahahahahaha

Zara said...

wakakakaka..aku lupa! ko bgtau baru aku ingat...hahahahah..lawak siut time tu..kkekekeke

Ayu Katerina said...

nk aku letak gambo? hahahahahahha

Gadis n Frank said...

gadis jelita, mana gambar u yang beraksi letak kepala u dalam mulut buaya tu?

ajalalala said...

is comey...
pndai beraksi dpn camera..

;)

Zara said...

ayu: what? ko ada pics kita pg taman boya ke? nak tgkkkk..hahahha
sue: i simpan..malu nak publish..ahakksss..
aja: muka budak nakal!!wakakakaka

Ayu Katerina said...

loooooo ada jeee.. tp kene godek la balik.. zaman rambut aku hat mcm singa narnia tu

ruined sue said...

woohhh...itu baju uluwatu kannn..

iskkkk.... tingatnyaaaa kat bali.. hhehehe

Zara said...

ayu: yelah..ko wat rambut kelinting kan time tu..kekekke
syella: aah beb, baju uluwatu..hehehehe (giler aku nyoping kat situ..ada yang sekepala dan sekaki - Kak Nony!)