Nuffnang

Wednesday, April 14, 2010

PARFUM CHANCE by CHANEL

Aku ni mmg sejak zaman muda belia lagi (aku sedar aku dah T.U.A :D) mmg giler akan perfume..dulu, zaman "tomboy"ku (zaman sekolah menengahku), aku mmg sukakan bau yang bercirikan kelakian sikit..aku amat meminati perfume CK One by Calvin Klein. As time goes by, skrg ni, perfume yang lebih bercirikan wanita sejati ala ala feminisme ni, aku amat meminati Eau de Parfum Chance by Chanel (gold in colour)...aku dah pakai this EDP sejak tahun 2002 lagi..pastu, kuar plak EDT Chance Eau Fraiche (light green) and the latest one is EDT Chance Eau Tendre (light pink). Bagi peminat perfume CHANEL, bolehlah try the latest EDT Chance Eau Tendre yang sudah berada di pasaran ketika ini..(wah, cam promoter perfume plak aku ni..hehehe)

4 comments:

N.Q.R said...

bwk g opis dulu.. kasik bau.. baru leh g beli.hehhehe

Zara said...

ada je ni..tp, bukan lah tiga2..hehehe

faizul said...

salam zara..saja datang melawat tauke parfume chanel..hehe

Zara said...

waakakaka..siut jek yr statement kan Faizul ooooiii.. :D