Nuffnang

Wednesday, April 14, 2010

Lunch bersama Ernie di Johnny's, Alamanda




Last Monday, Ernie kepingin bangat nak pekena Johnny's..so, diajaknya aku..(laki hang x ada baru nak ajak aku kan!kekekkek, haruslah, laki mesti diutamakan :D)..memula p INSPEN di Bangi, jumpa her brother, pastu, terus ke Johnny's Alamanda..apa lagi, pekena steamboat arr..

2 comments:

Blue Roses said...

uiks.... aku sentap nih dgn statement ko beb...hehehehehe... :P.... husband aku bz...haruslah sekali sekala aku lepaking dgn kwn2 kan??? lgpun dah baper lame kite tak lunch samer kan???? ayu dah la jauh... janji kiter berkawanan gitu... tak mo gaduh2...:)

Zara said...

hehe..alamak beb..jgnlah sentap..iye..aku x kisah, lgpun mmg kita dah lama x hang out sama..dah masing2 bz gamaknya kan..mana ada gaduh2...biarlah ada "manusia" di luar sana yang nak membatu apikan persahabatan kita..biarkan..biarkan..biar dia terjun dengan labu labinya..kekekkeek