Nuffnang

Monday, April 12, 2010

Happy 8th Birthday to my Lovely Son

12th APRIL 2010
HAPPY BIRTHDAY TO U
HAPPY BIRTHDAY TO U
HAPPY 8TH BIRTHDAY TO MY LOVELY SON, AHMAD ISKANDAR
HAPPY BIRTHDAY TO U...

Kata Hati:

Is, Mama akan sentiasa doakan kejayaan, kesejahteraan dan kesenangan Is dunia akhirat, jadi anak yang soleh, mentaati ibu dan bapa, pandai dan bijaksana seperti Lukmanul Hakim, Ibnu Sina dan para cendekiawan Islam yang lain serta diberikan kesihatan yang baik. Sesungguhnya, tiada apa yang dapat memisahkan kita berdua kecuali MAUT. Itu janji Mama. Mama sanggup berkorban apa sahaja untuk Is kerana sesungguhnya, Is adalah satu-satunya harta Mama dunia akhirat yang tidak ternilai. Mama sayang Is sangat. (Tiba-tiba hati tersentuh bila Is datang peluk aku dan berkata padaku sambil menangis, "Mama, Is sedih tau kalau mama mati dulu...")

Nota: Ballcakes di atas ditempah khas dari Ecah :D
Sorry beb, gua ciplak kat blog ko pic ni..hehhehee

6 comments:

Ayu Katerina said...

woo happy birthday to Iskandar ya!!

dalynn said...

Happy bedday Is.. Dah besar dah Is rupenyer.. Hehehe..

Blue Roses said...

hepi besdey iskandar..... :)

ajalalala said...

ouh, sedih laa kata hati itu..
bergenang air mata..
arggghhhh tidaakkk..!
nway, hepy birthday kt is..

;)

Tisya Little Cottage said...

hepi buzday is....lorr...sayunye camgitu...anyway...hot mama..dah besa Is kan...cam adik beradik jer...hehe

Zara said...

All: akan ku sampaikan kesemua birthday wishes kalian :D (mama dia plak tanya, hadiah x ada ke? wkakakaka)

Aja & TLC: mmg sayu je kan? i yang dengar sendiri, terus cam nak nangis gak :(