Nuffnang

Monday, April 5, 2010

dinner with sedara mara @pavillion





semalam, iaitu Ahad, I was having dinner with my sedara mara (sepupu dan juga anak-anak sedara sepupuku) kat Spice of India, Pavillion. as I'm diet, aku makan ala kadar ajer..dinner ni actually sempena meraikan kedatangan my cousin, Kak Rocky dari Oz yang ke Malaysia sebab tengok F1...aku saja datang awal kat situ so that bley lah menjamu mata sat..sambil menyelam minum air...sebelum tu, Is makan mee hoon soup while me, makan roti by Toast Box, secawan kopi dan juga 2 biji telur separuh masak :D

No comments: