Nuffnang

Thursday, April 29, 2010

amik berkat :D

hari ni, aku tolong edarkan kad Undangan ke Majlis Perkahwinan Ayu kat office since she is now still in Taipei..rata2, depa ingat kad undangan perkahwinan aku..aku bgtau depa, aku just amik berkat..mana tau, pasni turn aku ke..hehehehe


Nota Hati: Kalau dah sampai jodoh, mmg x ke mana...la la la

6 comments:

N.Q.R said...

renjis renjis dipilis!!ehhehe..tema apa beb?feeling2 nak tempah baju ni..ahhahhaa

Ayu Katerina said...

olololoooo sian aku.. masih lom tgk secara live rope kad kawin aku ni hihihihi thanks zara for helping me menjadi posmen sesambil menguruskan badan hihihihih

jasamu sangat dikenang.. nnt ai balik kita bachelor party berdua ya!!! nk makan kt mana name it!

Ayu Katerina said...

qis kalau nk join.. theme nya adalah peach!! sila segerakan baju peach anda!

Zara said...

join..jgn x join..la la la

N.Q.R said...

peach???aku ada pink ala ala oren.. kalo campur dua kaler tu jadik peach la kot ek?hehehhe

Ayu Katerina said...

set!!