Nuffnang

Tuesday, March 23, 2010

Uniquely Singapore (Part III)

Malam 1st day tu, aku ke Clarke Quay, Riverside for dinner...peh, tempatnya mmg best, happening ok! kat Clarke Quay ni, aku ada ternampak satu this Restaurant named Clinic C. tempat duduknya adalah kerusi roda, then, ada yang minum dari tiub yang disalurkan ke pesakit cam kat hospital..dan macam2 lagi...lupa plak aku nak amik gambo...huhu.
Dari Clarke Quay aku ke Merlion ambil gambar bagai. Opposite Merlion tu, bole nampak The Espalanade. Dari Merlion, aku ke Hard Rock Cafe Singapore for buying their merchandise (biasalahkan, pergi negara mana pun Hard Rock Cafe W.A.J.I.B pergi ok! :D) . Tunggu teksi dari Merlion tu, punyalah seksa...aku berjalan ke The Fullerton Singapore untuk dapatkan teksi..sampai kat sana je, mak aiii ramainya orang beratur tunggu teksi...then, aku ternampak ada one couple ni dapat teksi dulu..rupanya depa called teksi..then, aku tried to call the number seperti tertera kat teksi tu..selang few minutes, teksi aku pun sampai..kesian mereka2 yang dok menunggu teksi lagi..huhu
sesaper yang perlukan no City Cab ni di Singapore, silalah hubungi 655-211 11 :D






No comments: