Nuffnang

Wednesday, March 24, 2010

Two Shopaholics Went Crazy in ULUWATU Store!!!


Once upon a time...

Kak Nony & I went crazy in Uluwatu Store...gilerlah wei, almaklumlah, sampai2 di Airport ajer, kami berdua terus bagitau our supir, Si Wayan yang kami nak ke Uluwatu Store...dia cadangkan kami ke temples yang mana sesaper ke Bali mmglah mengutamakan ke tmpt2 cam tu..we said, we would like go to Uluwatu Store first...sabo je lah kan? kekekkee

Uluwatu Store, Nusa Dua, Bali














Nota:
sorry to JohnLabu & Melia, i terpaksa delete entry lama and buat the new one sebabnya ada masalah teknikal skit tadi..huhu..so, comments kalian pun terpaksa didelete :(


4 comments:

Ayu Katerina said...

mabeless!! baju utk kenduri dh beli? hihihihi

ai love white!!

Zara said...

baju for ur kenduri tu..kena beli kat Bandung plak..opppsss ..hehehhee

luna_e said...

besnyer.....!!!! Kalo i pon akan jadi gile shopping kat situ...

Gadis n Frank said...

jelessssss....