Nuffnang

Thursday, March 25, 2010

Hari Terakhir di Bali



Once upon a time...

Hari terakhir di Bali, si Wayan mau bawa kami ke Tanah Lot. Tapi, otw ke Tanah Lot tu, kami S.H.O.P.P.I.N.G lagi...kat sana, jenama for surfers cam Billabong, Roxy, RipCurl, Quicksilver etc mmg murah giler..tambahan plak jika ada sale, makanya akan lagi murah!
Pas pergi ke Tanah Lot dan puas bergambo serta lunch di sana, otw ke airport time tu, sempat lagi kami singgah di Uluwatu Store di Seminyak plak...menggila lagi..hehehee..pastu, baru sedar yang kami patut ke airport..nak dijadikan citer, time tengah rushing tu lah plak, jalan jam sana sini..dengan bebarang yang baru dishopping tak masuk dalam luggage lagi, sampai di airport, hah, amik ko, main sumbat jek dalam bag memasing :D.
punyalah rushing tu, sampai lupa amik gambo bersama supir kami, iaitu si Wayan :D (hanya sempat bersalaman ajer..hehehe)
sesiapa yang berminat untuk mendapatkan khidmat supir di Bali bolehlah hubungi Bapak Wayan di talian +6281338517551 (aku dah janji ngan dia nak promote dia dengan kekawan aku..kekekek)









5 comments:

paij188 said...

bestnye BALI! CANTIK! bole la nak masukkan ke agenda cuti2 ni malaya ni.. sesi fotografi lagi...!!

Zara said...

mmg best & cantik...adui..x puas ok! hehehhee

APAN said...

besnye...

ruined sue said...

wohhh..tanah lot....tetiba terkenang kisah dolu2.. ekekek...

Zara said...

syella: ekekekekex juga :D