Nuffnang

Thursday, March 4, 2010

Especially for 'Suzi' from Johor Bahru dan yang seangkatan dengannya

Dear 'Suzi' or yang seangkatan dengannya :D

terlebih dahulu saya ingin mengucapkan ribuan malah jutaan terima kasih kerana sudi membaca my blog and blog kekawan saya yang lain gak. (saya tengok my live feedjit, 'Suzi' ni dari Johor Bahru..ada juga yang viewed my blog dari Seri Kembangan...WP Putrajaya lah yang paling ramai sekali..)
apa yang saya ingin tekankan di sini, this is my blog about my life..my own life..hence, x perlulah nak mempertikaikan apa-apa pun..itu permintaan saya..saya rasa, saya x ada masalah apa pun dengan awak atau sesaper pun...tapi, seandainya awak ada masalah dengan saya, saya harap, awak dapat luahkan...
seandainya, awak mmg mengenali saya, dah saya ada buat apa-apa yang telah menyakitkan hati awak, saya minta maaf sangat2..
akhir kata, maaf dipinta...

3 comments:

artis said...

looser syial...pahal nak buat propa murahan kat blog org..? ko bg elaun ke pe kat dia babe?? da takde keje sgt dah kew? hehehe..they're jeles coz envy babe..harus berbangga noks:)

kana said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Zara said...

la la la :D
tqvm for the support babe...luv u..muahsssss