Nuffnang

Monday, March 8, 2010

cerita hari minggu


patutnya, kawan aku ni, si Camelia ni tido umah aku malam Ahad lepas...last2 minutes x jadi plak..so, dia datang esok paginya iaitu hari Ahad a.k.a Hari Minggu...setelah kebosanan duk di rumah, makanya, kami buat keputusan keluar rumah..hajat di hati, jejalan semata..x mau pergi jauh2 sbb jam 2.00 pm baru nak kuar, so, kami decided p Jusco Taman Equine ajer...smpi sana terus p Jusco beli groceries skit, then, we were having lunch @Oldtown White Coffee.makan Asam Laksa ajer..as both of us are on D.I.E.T...sedap gak Asam Laksa kat situ rupanya..x pernah try pun sebelum ni.

4 comments:

paij188 said...

have to try la old town cafe ni.. balik Malaya nk g la.

Zara said...

have to try Apai..btw, how do u do? bila nak balik Malaya for good ni?

paij188 said...

zara: hahha, for good? tak tau bile la kak, ade 2 years lagi new contract ni. selagi rezeki kat sini.. klu balik Malaya, abang xde keje sgt.. klu ade pun x mahsyuk! :)

Zara said...

hehehehee..ok :D