Nuffnang

Monday, March 8, 2010

can't live without...

title x bley blah kan? cam "can't live without..." hhehehee
walhal, bley je aku teruskan hidup tanpanya...(as for now arr), dah posting nanti (bilalah tu..cam nunggu bulan jatuh ke riba!!!)
lappy ni, dah lama beli iaitu bagi menggantikan my previous lappy yang ilang tu..huwaaaa..lindu my old lappy..x puas guna lagi, dah ilang..saperlah P.E.N.C.U.R.I itu???
btw, yang baru hanyalah lampu belajar itu..wpun aku dah x belajar lagi, tp, penting tu, bagi mataku yang mmg rabun ini, tidak bertambah rabun :D
dan yang penting sekali the combination of white & red, benar2 menawan...kan? kan? kan?


4 comments:

artis said...

meja na kosi cam mak punye noks..gegeh ni balik pasang seniri kat umah..sudahnye aku online sambil baring atas katil sajorkkk..hahahaha

Zara said...

ko udah pasang ke lum? aku pasang sambil dibantu si Is..beria dia!

artis said...

hahaha..dekat sejam noks aku dok menelek meja n kusi nih..nasib baik berjaya:))

Zara said...

hahhahaha...good..kita kan antara "superwomen"...mesti berjaya!