Nuffnang

Thursday, March 25, 2010

Belgian Chocolate vs Coffee

mana satu pilihan hati anda?
Akhir kata, ke Bali ni, mmg besh bangat...x puas ok coz hanya beberapa hari ajer kat sana..ramai yang bgtau aku, sepatutnya amik masa at least 5 days...byk lagi tempat yang kami x sempat nak lawat, e.g. paddy field, ubud, sanur dan lain-lain lagi..harus cari masa lagi untuk ke sana ni..hehehe

Hat & sunglasses amat berguna di sana :D


Antara bebarang yang dibeli :D

Hari Terakhir di Bali



Once upon a time...

Hari terakhir di Bali, si Wayan mau bawa kami ke Tanah Lot. Tapi, otw ke Tanah Lot tu, kami S.H.O.P.P.I.N.G lagi...kat sana, jenama for surfers cam Billabong, Roxy, RipCurl, Quicksilver etc mmg murah giler..tambahan plak jika ada sale, makanya akan lagi murah!
Pas pergi ke Tanah Lot dan puas bergambo serta lunch di sana, otw ke airport time tu, sempat lagi kami singgah di Uluwatu Store di Seminyak plak...menggila lagi..hehehee..pastu, baru sedar yang kami patut ke airport..nak dijadikan citer, time tengah rushing tu lah plak, jalan jam sana sini..dengan bebarang yang baru dishopping tak masuk dalam luggage lagi, sampai di airport, hah, amik ko, main sumbat jek dalam bag memasing :D.
punyalah rushing tu, sampai lupa amik gambo bersama supir kami, iaitu si Wayan :D (hanya sempat bersalaman ajer..hehehe)
sesiapa yang berminat untuk mendapatkan khidmat supir di Bali bolehlah hubungi Bapak Wayan di talian +6281338517551 (aku dah janji ngan dia nak promote dia dengan kekawan aku..kekekek)









Wednesday, March 24, 2010

A.M.A.R.A.H by Siti Nurhaliza & Krisdayanti



Wanita bukanlah perhiasan mata
Wanita adalah pelengkap di jiwa
Yang perlu kau corak dan bimbingi dia
Dan pasti bukan sekadar dengan kata-kata


Manis mulut lidah kau berapi
Tanpa sedari hati kau sakiti
Ku menghargai segalanya
Namun mungkin kau yang lupa
Fikirkanlah dengarkanlah suaraku

Kau tak bisa hapuskan amarah
Walaupun engkau tahu
Aku mahu kamu mahu
Aku tahu kamu tahu

Ku takkan tunjukkanku amarah
Kerana aku tahu segala yang berlaku
Tetap akan berlaku di mana kudratku
Dia yang menentu Dia yang menentu

Hati wanita terlalu rapuh kau genggami
Yang ingin selalu dimanja dan disayangi
Ku bukan tagih janji yang kau hancuri

Two Shopaholics Went Crazy in ULUWATU Store!!!


Once upon a time...

Kak Nony & I went crazy in Uluwatu Store...gilerlah wei, almaklumlah, sampai2 di Airport ajer, kami berdua terus bagitau our supir, Si Wayan yang kami nak ke Uluwatu Store...dia cadangkan kami ke temples yang mana sesaper ke Bali mmglah mengutamakan ke tmpt2 cam tu..we said, we would like go to Uluwatu Store first...sabo je lah kan? kekekkee

Uluwatu Store, Nusa Dua, Bali














Nota:
sorry to JohnLabu & Melia, i terpaksa delete entry lama and buat the new one sebabnya ada masalah teknikal skit tadi..huhu..so, comments kalian pun terpaksa didelete :(


Dinner @Conrad Bali & suasana sekitarnya di malam hari


Once upon a time...

selepas puas bershopping di Kuta, Seminyak & Nusa Dua, kami berdua ke spa yang tak berapa nak best tu...our supir iaitu Mr Wayan & Mr Putu (merangkap tukang amik gambo kitaorang) telah bawa ke tempat lain..sepatutnya spa yang we all nak pergi tu di Sanur, yang menurut si Wayan, di Sanur tu better..huhu