Nuffnang

Wednesday, February 10, 2010

New Place for Lepaking @PappaRich, Cyberjaya

First time makan kat sini, Linda yang bawa aku. Tempatnya so calm, x ramai orang. X macam kat Oldtown Kopitiam..yang mana amat hiruk pikuk, bley bikin kepala gue feninlah..suggested meal by Linda that time was Mee Kari. Mee kari kat sini, mmg sedap and white coffee ice nya pun mmg sungguh enak if compared to other places.



Bila dah terasa keseronokan makan kat sini, aku pergi lagi few times pas tu...aku pekena plak Char Kuew Tiew di sini. aduhai, mmg sedap sungguh...aku rasa, lebih sedap dari di Penang Village & Little Penang kot...hehehheee..udang-udang besar dan byk and yang paling penting tidak memuakkan...u all guys, should try!

Selepas dah few times aku makan kat sini, aku ajak plak si Myra & Is..kali ni, malam. Suasana kat sini, mmg amat menenangkan jiwa, lagu yang berkumandang juga amat tenang and very soft..jiwa kaco bley jadi amanlah...hehehhee

2 comments:

amick said...

sedap ek? kena cuba la lepas ni aritu pi makan kat penang village sebelah tu...kureng sedap harap mahal je

Zara said...

try Dhira, jgn x try k :)