Nuffnang

Wednesday, February 10, 2010

Laksa Sarawak @Secret Recipe


Bebaru ni, time aku nak pg ke Mydin Putrajaya @Diplomatic Enclave, aku singgah sat kat Secret Recipe. Rasa dah lama giler x pg situ. Tengok punya tengok menu, rupanya ada new meal...LAKSA SARAWAK.so, aku pekena sat itu laksa..rasanya oklah coz sudah tentulah x sama ngan Sarawakian yang buatkan? hehehehe. Ingat lagi dulu time kat office lama or DCA, my former boss, En Nik selalu minta Nurul from ICT Dept untuk masakkan for our makan-makan gathering.

p/s: Teringat plak kat En Nik & wife, apa kabo dia yang sudah di Johor Port ye :)

1 comment:

Ahliahnizam said...

Assalammualaikum wrt wbt ...

Jemput singgah. Pelbagai produk makanan spesel from Sarawak. Ada kek lapis, terubuk masin, pes laksa sarawak dan macam-macam lagi :)

http://kedaiummie.blogspot.com