Nuffnang

Friday, February 26, 2010

fondant cake & brownies by Kak Ram

time my fren, Ayu Kate nak bertunang on 20th Feb 2010 tempoh hari, aku ada tempahkan for her hantaran one fondant cake kat Kak Ram dari MOF..dulu Kak Ram sama-sama ngan aku kat DCA...pastu, boss aku plak suh ordered the same fondant cake..hence, aku pun ordered the cake plus 25 pcs brownies untuk dijamukan kepada rakan-rakan office. Actually, dah few times aku ordered the brownies for them and they like those brownies very much! sedap ok...


Moist Chocolate Fondant cake with red and white colour.

p/s: sesaper yang berminat nak order silalah layari http://emyramlah.blogspot.com/...
(akak, nnt bg i tips k..lalallala)

2 comments:

Ayu Katerina said...

mmg the cake sangat cantik.. nnt nk tempah satu lagi utk wedding plak eh... dan satu utk potong kek.. tk dpt rasa kesedapannya tu hari hihihi

Zara said...

order..order..(cam promoter cake plak aku ni..kkekeke)